Du vill inte vara min vän längre och jag vill inte vara din.


Bruno mars - The lazy song


Filled with so much hate, I'm tierd of all the games.

Cause you had a good girl
That's a keeper
Didn't know how to treat her
So silly boy get out my face
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair
No, I don't want you no more get outta here.

I don't have nothing to hold.




Barcelona ♥


Jontes bild.

Was it a dream?

Igår kom jag hem från Barcelona. Jag vill tillbaka hur mycket som helst, tror ingen förstår. Det är en vecka som jag aldrig kommer att glömma eftersom det är den bästa veckan på hur länge som helst. Jag kommer inte komma orka skriva allt vi har gjort under veckan men vi har hunnit med allt vi velat göra. Camilla, johanna och jag pratade om att göra en tatuering och det gjorde vi också, en random grej liksom. Älskar att vi är impulsiva.
Något jag ångrar är att jag inte haft någon kamera när vi varit ute, det är då allt händer. Amanda fick iallafall en film när jag och Martin dansade poledance i "tunnelbanan", jag har ännu inte sett den, kanske något jag borde göra. Haha. Tror nästan att jag vill flytta dit, sen kanske.

Det bästa har väl varit att träffa alla nya människor, på hostlet, klubbarna, "tunnelbanan", stranden osv.

Jag saknar BBDV eller vafan det nu hette, det stället var det bästa. Det gick inte att ha tråkigt där, även trevligt folk.


Like a lady.

Imorgon så åker klassen till Barelona, och jag börjar faktiskt att bli lite nervös.  Jag har inte packat än, för jag hatar verkligen att packa. Kanske gör det senare ikväll istället. Nu blir det frukost.
Adjö.
 


Ingen kommer undan.


Det här är min tid.


RSS 2.0