I haven't open my eyes yet.

Idag så var vi och kollade på studenmössorna. Det var dock lite jobbigt med att välja vad man skulle ha osv.Vi hade praktik när dom var här första gången och vi fick inte ta ledigt för att vi hade praktik och det var miningen att dom inte skulle komma tillbaka så man kunde beställa studentmössorna. Dom kom tillbaka iallafall, så nu har jag äntligen beställt en mössa och jag är så glad. 
Eftersom att alla är taggade för studenten så har vi pratat massor om festerna vi ska ha. Vi ska som ha studentskivor och sånt. Jag, Mange och Martin ska hålla i en studentskiva och det kommer bli grymt kan jag lova.

Ikväll blir det nodo och bio, harry p.

Adjö.

Just a dream.


My heart know better.

Sometimes I get you
Sometimes I don't understand
Sometimes I love you
Sometimes it's you I can't stand
Sometimes I wanna hug you
Sometimes I wanna push you away
Most times I wanna kiss you
Sometimes I catch you
Sometimes you get away
Sometimes I read you
Other times I'm like where are you on the page

But my heart knows better.


Mouth to mouth.




Bra Linda, bra.

Nog kan jag skämma ut mig nog. Igår sa jag till Milla att jag kunde ringa till House of pain och boka tid. Jag är den som aldrig ringer eftersom att jag inte tycker om att prata i telefon, det är som jobbigt på någon sätt, kan inte förklara. Men jag bestämde mig iallafall för att nu ska jag fan ringa. Så jag satt ett tag och funderade på vad jag skulle säga men kom inte på något bra så jag ringde och tänkte att jag kommer säkert på något att säga när dom väl svarar. Det är en man som svarar och jag började prata, sen så säger han "whay, new year?", då förstod jag att han var englskman, eller han pratade iallafall engelska. Fan, tänkte jag, engelska är inte min grej. Men jag pratade med honom ett tag sen fick jag prata med Sandra som pratade svenska, tack och lov. Förklarade vad jag och Milla skulle ha och så var det med det. Jag trodde faktiskt inte att vi skulle få en tid men det fick vi så nu jävlar.

Det blir en fjäder vid nyckelbenet, fast en finare fjäder.


Sugarcane.

Satt och tänkte idag varför jag ens har en blogg, så sjukt ovärt egentligen. Jobbigt är det också för man känner sig tvingad till att skriva. Bara för det ska jag skriva idag också. Jag har skrivit klart mitt arbete nu och det känns skönt, nu ska jag bara komma ihåg och lämna in det, kan bli svårt. Måste även plugga på olika sjukdomar som vi ska ha prov i på fredag, och jag kan en än så länge. Men imorgon slutar vi flesta efter lunch så jag får väl åka hem och plugga direkt antar jag. Nej, nu måste jag faktiskt gå och plugga vidare.

Adjö.


Lista.

Om sex månader: Då är jag möjligen på klassresa.

Jag samlar på: Inget just nu, men funderar på att börja med lampor.

Gröna eller röda äppeln: Gröna.

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Jag ringer inte, jag skickar ett sms till Milla och Camilla.

Gillar du golf? Jag är king på golf.

Vilken tid gick du upp idag? Kring 10.

Har du sovit i din egna säng inatt? Nej

Har du sovit ensam inatt? Nej

Har du strumpor på dig nu? Ja ♥

Hur svarar du i telefon? "Hej" om det är mamma eller pappa "Yo"

Vad ska du göra ikväll? Träna och kanske vara med Patrik och Tobbe.

Vad ska du göra imorgon? Skola.

Var vill du bo? Stockholm, nu.

Är det okej att gråta? Varsegod.

När grät du senast? När jag, Camilla och Milla såg film.

Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar punkt

Laddar du ner musik och film från internet? Vadå, kan man gör det?!

Skulle du göra om du vann en miljon? Hoppa och skrika, typ.

Bär du glasögon eller linser? Nej.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Jag har bara märkeskläde, hallå.

Har du piercing? Jå.

Har du tatuering? Soon baby soon.

Vill du gifta dig? Ja, vill jag väl.

Vill du ha barn? Jo, en Alfons.

Solar du ofta? På sommaren när jag har tid.

Är du bra på att laga mat? Baka sa du?

Gillar du att dansa? Jag ska dansa i neon..

Hur vig är du? Lika vig som Madonna.

Vilken är din favoritglass? Lille per.

Tror du på ett liv efter döden? Jag vet inte.

Bor dina föräldrar tillsammans? Jo.

Morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska.

vilken ögon färg har du? Röda.

tror du på kärlek vid först ögonkastet? Nej.

har du någon gång gråtit dig till sömns? Jo, det har jag.

Brukar du bädda sängen? Haha nej.

kramade du senast? Godnatt hunden.

var du glad igår? Jo, fast ne.

Känner du dig värdelös? Nejdå.


Väntar på något stort.

Det händer visst mer och mer, det tar aldrig slut med jobbigheter. Har ju vetat att det inte är bra, och att du kanske ska opereras snart men det känns ändå som att det blir värre. Finns ju inte speciellt mycket man kan göra åt det utan det man kan göra är väl att hoppas på att det kommer gå bra. Jag håller tummarna.

Småsaker som blir större.

Att så små saker kan få en att börja tänka på helt andra saker som även är större. Allt började med att båda mina nyårklänningar är slut och en annan sak men det tar jag inte upp, och leder till något större och större. Det finns ju en gräns, men varför går jag alltid över den? Det är ju bara onödigt. De var ett tag sen allt kändes dåligt, men nu känns det som att jag är tillbaka.
Det är kanske ingen stor grej för många, men just att Du inte sagt något till mig och du vet heller inte om att jag vet det, det känns väl heller inte bra. Varje gång då jag ser dig så undrar jag om det hade varit annorlunda om det inte var som det var nu.

Har pratat med Bianca och hon kan verkligen få mig att skratta när jag väl behöver det. På bilden visar hon tydligen att hon inte vill att jag ska se ut så där och hon säger även "fyyy linda". Fick även en bild hur hon ville att jag skulle se ut men jag tyckte hon var så oerhört söt på den här bilden så jag tänkte ha den här på min blogg.

Puss!



Hjälp

Jag behöver seriöst hjälp, jag kan inte bestämma mig vilken klänning jag vill ha. Ni får jättegärna kommentera och säga vad ni tycker.



Nyår?

Jag tror nästan att jag har hittat nyårsklänningen för i år, men jag vet inte. Hittade en annan men den fanns inte i min storlek så den blev inte.

Pratar med en kille som jag pratade med när jag gick i 7 kanske, och han har tatuerat i 3-4 år nu och ska flytta till sthlm. Så jag ska nog troligtvis göra min första tatuering där. Jag är taggad.

Den svenska björnstammen.


Fråga olle och bak.

Imorse var jag så sjukt trött, det finns inte ord. Men jag tog mig upp ändå, och höll på att missa bussen på grund av all snö. Fast jag ska inte klaga på snön, jag tycker faktiskt det är lite mysigt. Första lektionen så var det teckenspråk så jag, Milla och Emil tränade på Bumbibjörnarna, vi ska lära oss att teckna hela låten så att vi ska kunna visa för ettorna. Kan ju säga att jag är ganska less efter 4 timmar med den låten, och det är 2 timmar till imorgon. 
Det var sex och samlevnads dag idag, så jag, Camilla, Emma och Malin gick en tipsrunda och sen gick vi och "pyssla" lite, jag och Camilla gjorde en kuk av garn (milla hjälpte till lite), Emma och Malin gjorde en bh av axelvadd. 
Fråga Olle var på skolan och skulle prata, asså han var ju så otroligt rolig, jag skrattade så jag grät. När vi fick en lite bensträckare så gick vi fram till "fråga olle" och gav honom kuken som vi hade gjort och han började sjunga och göra billjud med den?

Kom på att jag ska ha fika med mig imorgon, så jag ställer mig och bakar chokladbollar nu.
Peace.


Jag hoppas på det bättre.

Seven Heaven
When I see their happy faces,
smilin' back at me...
Seven heaven
I know there's no greater feelin' than the love of family.
Where can you go,
When The world don't treat you right?
The answer is home.
That's the one place that you'll find,
Seven heaven.
Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh!
Seven Heaven

Jag ska börja sjunga den här låten varje gång jag träffar Richard och Flesh, jag vet att dom tycker om låten innerst inne men dom vill bara inte erkänna det. Jag har även fått smeknamnet "Seven heaven linda" fint tycker jag. Skola imorgon då, plus att det är även torsdagsfika. Senare på kvällen ska jag träffa Bianca, längtar.

Shoes and random people.

Peter_ säger:
Peter sthlm här
19
såg dig på windows live förut
är nyfiken

ramos säger:
se mig mysa?

Asså va, varför är det massa random folk som skriver till mig? Konstigt, konstigt.

Såg nyss ett program om skor, om jag får säga det själv så tycker jag att det har gått lite över styr. Vem fan skulle gå i dom här skorna. Det finns även folk som kapar av tårna för att dom ska rymmas i skorna, och även dom som gör sina fötter smalare för att kanske komma i sina favoritskor. Helsjukt tycker jag.


Allting kommer bli bra.

Om det är något jag saknar så är det Peace and love 2010, sjukt jävla kul var det. Träffade massor med nytt folk och det är jag glad över. Trodde bara det skulle bli jag och Sofie, och det kanske inte skulle bli så speciellt kul men eftersom vi åkte med Adam, Morgan och Fabian till Borlänge så träffade vi deras vänner och hängde med dom och det var sweet. Som sagt jag trodde vi skulle vara två men vi blev 16 eller 17 stycken om jag räknat rätt.
Jag längtar himla mycket till nästa år alltså, All time low, Daniel adams ray, Kapten röd och Oskar linnros än så länge. Jag och Sofie ska även göra en tatuering där borta, eftersom det är drop in.

Bild från förra året när vi plockar ihop.

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt.


Jo, vi säger så.

Äntligen säger jag bara, äntligen en ny dator. Vi behövde verkligen en ny, nu ska jag bara vänja mig med den. Kan nog säkert ta ett tag. Idag när jag skulle gå till bussen så var det 10 minus, det är sjukt, när fan hann det bli så kallt? Jag fick gå hem igen och ta på mig mer kläder, vilket kanske var lite onödigt för att jag behövde inte vara ute på lunchen.
Igår så bestämmde vi oss för att ta en fika ikväll på nodo, jag, Richard och Sofie. Det är inte speciellt ofta jag brukar vara där, nej, nej.

Nu ska jag göra mig klar. Peace

Fint.

Lovet är alldeles snart slut och jag skulle vilja att det varade en vecka till, eller åtminstånde någon dag. Alla på skolan är lediga utom vi, eftersom vi har praktik. Det gör inte mig så mycket eftersom jag gillar min praktik, skulle lätt kunna jobba inom det. Kan säga att lovet var verkligen något jag behövde, säkert inte bara jag som behövde det skulle jag tro.
Det har varit så himla skönt att vara hemma och bara ta det lugnt, det är det jag gjort hela tiden förutom i fredags, men det är ett undantag. Har även fått veta en sak som jag absolut inte ville veta, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, det är inte heller något jag vill berätta för någon men jag känner att jag måste.

Nu ska jag göra mig en varm choklad och se på EMA.


Du har inte en aning om.

Jag tycker inte om när det är en som säger att den ska göra en viss sak och som inte gör det. Det är väl ändå inte så speciellt svårt att göra det man säger. Kan väl säga att jag börjar bli ganska van det där. Jag måste sluta lyssna på folk, man ska inte tro på alla.

Nu ska jag börja klä på mig och tänkte tillochmed gå en sväng med hunden. Får väl se vad som händer ikväll.


Fredag 5/11

Lite bilder från igår.


Change your mind.

Igår var en riktigt bra dag, jag hade så fruktansvärt roligt. Jag lägger in bilder ikväll, hinner inte nu. Måste göra mig klar, farfar fyller år.
Hejdå.


Definitely maybe.

Nu har jag äntligen hittat vad jag letat efter och den ska jag ha.
Antar att jag måste gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp tidigt imorgon, skulle egentligen kunna sova länge men sofie ska hämta mig när hon slutat och jag orkar ändå inte gå in till stan. Så vi säger väl Godnatt.


Nananananananan BATMAN

Följ min blogg med bloglovin

Here I am.

Var inne på asos.com och hittade sjukt snygga kläder som jag vill ha, men man kan ju inte köpa allt. Dom här grejerna skulle jag verkligen vilja ha, specieller mössorna och den vänstra jackan.

Har även funderat på det här med studiebidraget, jag tycket att jag var ganska pank så vi har kollat upp om jag fått något bidrag men jag har inte fått på två månader, så jag kommer bli en rich bitch. Ohyeah. Kanske tar en Stockholmstripp, eller kanske till min tatuering som jag har tänkt att göra.





Make me wanna die.

Jag kan inte sluta lyssna på den här låten, har fastnat totalt. Blir nog bara att sitta hemma ikväll, ganska skönt det med. Funderar starkt på att göra mig en varm choklad, får väl se hur det blir med det.


Ny blogg!

Jag kände att min förra blogg inte var okej, "puckobollen", nej det funkade inte. Så nu provar vi väl med den här bloggen då! 

Blev väckt av Emilia halv 11, det var inte riktigt den tiden jag ville stiga upp men det funka. Lite senare när vi gjort oss klara tog vi en promenad till Amanda där även Erika var. Erika hade vovven med sig, en liten tjockis fast hon säger att den är musklig. Vi åt lite fika, gott var det allt. Emilia och Erika for hem och Amanda började göra sig klar och jag satte mig vid datorn jag pratade med en av mina italienska vänner, han fick mig verkligen att skratta. Han skrev "Jag saknar din kottbulle", nog är han allt söt nog. När Amanda var klar åkte vi till Gläntan och tog lite kort, kan ju säga att dom blev riktigt fagra. Det hann bli så himla mörkt innan vi ens kom igång, så vi tar det någon annan dag istället.
Nu ska jag komma på vad jag ska hitta på ikväll, blir intressant. Vill på nodo.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0